Hockeyclubgebouw Reigers locatie voor kerstfeest ouderen

 

REGIO | 03 december 2014 | reageer | Door de Dichtbijredactie (Witte Weekblad)

 

HOOFDDORP - Het hockeyclubgebouw De Reigers wordt tweede kerstdag aangekleed voor een kerstfeest voor alleenstaanden en ouderen. Na het succes van het eerste feest, vorig jaar in Aalsmeerderbrug, organiseren Hoofddorpers Sietie Boterhoek en Nicole Feller opnieuw het feest, maar dan dichterbij huis.

 

'Vorig jaar waren er ouderen en alleenstaanden die elkaar al kenden en er werden nieuwe contacten gelegd. Onze kinderen werden in de organisatie betrokken. Zo had ieder zijn taak: de jongste kinderen ontvingen de gasten en zorgden voor de jassen en de naambordjes. De oudere kinderen verzorgden de koffie en de thee en weer anderen zorgden voor de muziek, het kerstverhaal, het diner en de gehele organisatie. 'We keken allen terug op een mooie eerste kerstdag,' vertelt Boterhoek.

Dit jaar hopen Boterhoek en Feller en hun gezinnen weer op veel gezelligheid, met een programma vol zang, muziek, spel, kerstverhalen en lekker dineren met elkaar. 'Ook dit jaar willen we weer graag ouderen uitnodigen die op de kerstdagen zelf geen activiteiten met familie of vrienden hebben en zich mogelijk wat eenzaam voelen. We benaderen diverse organisaties zoals Meerwaarde, thuiszorgorganisaties en verzorgingshuizen.'

Taxi
Mensen kunnen zichzelf aanmelden of iedereen die een oudere of alleenstaande kent die alleen is met Kerstmis en graag bij het feestje aanwezig wil zijn, kunnen diegene voor 15 december aanmelden. Dit kan via sietie.boterhoek@gmail.com. Belangrijk is wel dat de gasten ADL vaardig zijn en ze worden verzocht om met een (Meer) taxi te komen. Het feest begint om 15.00 uur en zal rond 20.30 uur zijn afgerond.

Sponsors
Een aantal sponsors is benaderd om het feest te ondersteunen: HEMA Hoofddorp centrum, de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug, Hoogvliet Hoofddorp en Slagerij Snel Hoofddorp. Ook is een aantal mensen bereid gevonden om in een gelegenheidskoortje kerstliederen te komen zingen.