Kerstfeest 2019

 

Wij zijn een stel vrienden die met ons gezinnen op Tweede Kerstdag een kerstfeest organiseren. Dit feest is voor ouderen die met de kerstdagen zelf weinig activiteiten met familie of vrienden hebben. Het maximale aantal personen dat kan deelnemen is 30 personen. Hierdoor houdt het feest een intiem karakter.

 

Wij gaan met onze gezinnen een kerstdiner maken. Enkele van de gezinsleden zullen een muzikale voorstelling geven. Daarnaast zijn er nog andere gezellige activiteiten. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden omdat wij worden gesponsord.

 

We hopen dat de gasten zelf hun eigen vervoer kunnen regelen zoals de regiotaxi of eigen vervoer van de instelling. In het uiterste geval proberen wij het vervoer te regelen.

 

Wilt u meedoen dan kunt u zich aanmelden voor 18 december 2019 bij samen4meer@gmail.com.  Mocht u als zorgbieder of -verlener ouderen kennen die tijdens de kerstdagen alleen zijn, dan kunt u deze personen aanmelden bij bovengenoemde email adres. Wij nemen dan contact met hen op.

 

Programma

10.30 uur:  Ontvangst met koffie en lekkers

11.00 uur:  Gezellige activiteiten

13.00 uur:  Maaltijd met muzikale intermezzo’s

15.00 uur:  Einde programma

 

: Ouderen die niet met familieleden of vrienden kerst kunnen vieren

: Kerstfeest vieren

: Het dorpshuis ‘de Waterwolf’, de Kromme Spieringweg 436 ,Vijfhuizen

: Tweede Kerstdag (donderdag 26 december 2019)

: Vanaf  10:30 uur tot 15:00 uur

 

Kort samengevat

Wie

Wat

Waar   

Wanneer

Hoe laat

 

Voor meer informatie: samen4meer@gmail.com