Kerstfeest 2013

Op Eerste Kerstdag 25 december 2013 vierden wij ons Kerstfeest voor de eerste keer. We organiseerden met onze kinderen een feest speciaal voor ouderen uit de Haarlemmermeer.

 

De locatie was de Arendshoeve, the Garden of Amsterdam, in Aalsmeerderbrug.  In een romantische entourage (kas vol met prachtige, tropische planten) werd het een geweldig festijn. We vierden het Kerstfeest met circa 40 personen. Een aantal gasten zijn met de auto voor het feest opgehaald en een aantal gasten zijn op eigen gelegenheid gekomen, waaronder met de Meertaxi. We zongen kerstliedjes, onder begeleiding van de saxofoon, tussen de tropische planten. Onderwijl genoten de gasten ook van een glaasje gl├╝hwein of warme chocomel.

 

In het woonhuis van Jacob, de eigenaar van de Arendshoeve, werd er een feestelijk maal opgediend. Ook waren er nog wat muzikale optredens. Een kerstverhaal ontbrak natuurlijk niet.

 

Jacob verraste de gasten bij het afscheid met een kerstcadeautje. Na een leuke avond ging iedereen, moe maar nog nagenietend van een zeer geslaagd Kerstfeest, weer huiswaarts.