Kerstfeest 2014

Op Tweede Kerstdag 26 december 2014 vierden wij ons Kerstfeest voor de tweede keer. We organiseerden, samen met onze kinderen, wederom een feest voor zowel onze families als voor onze gasten, ouderen uit de Haarlemmermeer.

 

De locatie was dit keer het clubgebouw van hockeyclub De Reigers. De hockeyclub had het clubgebouw geheel in kerstsfeer gebracht. Het werd een prachtig feest. We waren met circa 40 personen, waaronder 20 gasten. De meeste gasten waren op eigen gelegenheid gekomen. We maakten muziek (saxofoon en zang) en het ad hoc kerstkoortje zong vol passie kerstliedjes. De gasten genoten daarna van de indrukwekkende korte kerstfilm en het ‘Sinterklaasspel’. Er werd hevig gestreden om de cadeautjes.

 

Daarna werd de feestelijke maaltijd, bereid in de keuken van het clubgebouw, opgediend. Tijdens het kerstdiner werden de gasten nog getrakteerd op een kerstverhaal, goocheltrucs en een muzikaal optreden.

 

We konden terugblikken op een geslaagd kerstfeest. Veel dank voor de inzet van Fred Metsaarts van de hockeyclub die ons de dag hielp en waardoor dit feest op deze locatie mogelijk was.