Kerstfeest 2015

Op Eerste Kerstdag 25 december 2015 vierden wij voor de derde keer ons kerstfeest. We organiseerden, samen met onze kinderen,  een sfeervol feest voor zowel onze families als voor onze gasten, ouderen uit de Haarlemmermeer.

 

De locatie was wederom het clubgebouw van hockeyclub De Reigers. De hockeyclub had het clubgebouw geheel in kerstsfeer gebracht. Het werd een prachtig feest. We waren met circa 45 personen, waaronder 30 gasten. De meeste gasten waren op eigen gelegenheid gekomen. We maakten muziek (saxofoon en zang) en het ad hoc kerstkoortje zong vol passie kerstliedjes. Ook konden de gasten meezingen. Dit werd met passie gedaan. De gasten genoten daarna in groepsverbond van een enerverende quiz waar  onderling enthousiast werd gediscussieerd over het juiste antwoord 

‚Äč

Daarna werd de feestelijke maaltijd, bereid in de keuken van het clubgebouw, opgediend. Tijdens het kerstdiner werden de gasten nog getrakteerd op een kerstgedicht en muzikaal optreden.

 

We konden terugblikken op een geslaagd kerstfeest. Veel dank voor de inzet van Dick van de hockeyclub die ons de dag hielp en waardoor dit feest op deze locatie mogelijk was.