Ruim een kwart van de Nederlanders voelt zich eenzaam en dit aantal groeit. Eenzaamheid is niet leeftijdgebonden maar komt vaker voor bij ouderen bij wie het meestal gaat om een gemis aan sociale contacten.Wij willen ons inzetten voor meer verbondenheid  in onze maatschappij. Het Kerstfeest is bij uitstek de gelegenheid om hier inhoud aan te geven. Onze kinderen doen vol enthousiasme mee. Op deze wijze proberen we anderen te prikkelen om zich ook in te zetten. 

 

Wie zijn de vier personen achter Samen4meer?

Sietie Boterhoek

Als een geboren en getogen Friezin woon ik nu alweer ​meer dan 30 jaar in Hoofddorp. Laurens en ik wonen samen met de kinderen Laura, Sido en Emma. Ik werk met veel plezier bij een ​e​xperisecentrum voor mensen met een visuele beperking. Mijn familie​ en​ vrienden zijn belangrijk voor mij.​ Ik vier graag met anderen de mooie momenten in het leven. Ik reis ​en zing graag​ en ook koken is mijn hobby. Samen ​delen​, samen ​eten​, bij ons is de keukentafel de gezelligste plek in huis!

Nicole Feller

Partner van Gerrit Jan, moeder en werkend als manager bij KWF Kankerbestrijding.

Mijn motto is zoveel uit het leven halen als mogelijk en dit delen met anderen. Ik houd van uitdagingen, eten met vrienden, genieten van en met de kinderen, lezen, roeien op de Amstel en reizen.

Laurens de Jonge

Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam waar ik nog steeds werk. Ik ben 10 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd en leerde een paar jaar later Sietie kennen. We wonen met de drie kinderen in Hoofddorp in een oud huis in het centrum. Ik geniet van elke dag en pak het leven zo goed als maar kan. Het is geweldig leuk dat we ons plezier kunnen delen met onze gasten op het Kerstfeest. 

Gerrit Jan Schuurhuis

Nuchtere oosterling zeggen ze. Ik ben vader van 5 kinderen, waaronder 3 oudere kinderen Rien, Maria en Bertine en, samen met mijn huidige partner Nicole,  de tweeling Merel en Martijn. Ik heb gewerkt in kankeronderzoek en doe daar nog wel wat aan ondanks het feit dat ik officieel gepensioneerd ben.  Gitaarspelen en detectives lezen en kijken zijn mijn andere hobby's.